NAF Reiseplanlegger

Festningen Restaurant

Sted

En av Oslos beste beliggenheter på festningsvollene med flott utsikt over Rådhusplassen.

Åpningstid: man.–fre. fra kl 11, lør. fra kl 12.Stengt på søndager og røde dager.

Festningen Restaurant er et fint brasserie med fokus på de beste råvarene sesongen har å tilby. Servering av lunsj og middag 6 dager i uken, sesongbasert à la carte, samt dagens meny byr på en rekke spennende retter. Det er lagt opp til et omfattende og dynamisk vinkart, en fantastisk vinkjeller, og kunnskapsrike og engasjerte ansatte.

Den flotte uterestauranten (stengt i den kalde årstiden) med en av byens beste beliggenheter åpnet 17. mai 2014. Med rundt 80 sitteplasser og en meny inspirert av gode smaker og kjøkkensjefens unike utvalg av fantastiske råvarer – har du muligheten til en helkveld eller bare en kjapp lunsj. Obs! utemenyen er IKKE den samme som i restauranten inne.

Lokaler

Elegant og usnobbete brasserie med plass til opptil 120 gjester i hovedrestauranten. Selskapslokale med plass til rundt 50 personer. Intimt chambre séparée til 12 gjester i tilknytning til vinkjelleren.

Betingelser

Rabatt oppnås for NAF-medlem samt én person i tillegg. Det gis ikke rabatt på noen typer drikkevarer. Rabatten gjelder ved ledig kapasitet i restauranten på ønsket dato. Medlemskort skal fremvises ved ankomst

Prisnivå

Forrett fra 175. Hovedretter fra 315. Desserter fra 140. Petit fours 65 (3 stk.)

Bordbestilling

Direkte til restauranten – oppgi medl.nr.

Annet

Offentlig transport: trikk 12 til Rådhusplassen. Gående: Følg Myntgata fra politihestenes stall langs festningsmurene. Restauranten ligger på festningsvollen med utsikt over Rådhusplassen. Drosje kan kjøre helt frem til restauranten langs festningsmurene.

Parkering

Ingen P-plass.

Kontaktinformasjon

Adresse Myntgata 9
Telefonummer +47 22833100
Geokoordinat (WGS 84) 59.908409, 10.735515

Relevante lenker