NAF Reiseplanlegger

Ekebergrestauranten

Sted

Moderne og klassisk på Oslos tak.

Åpningstid: Lunsj serveres 11–16 man.–lør., 12–16 søn. À la carte serveres 17–23 man.–lør., 17–21 søn.

Oslo-arkitekten Lars Backer vant i 1927 konkurransen om å tegne den nye Ekebergrestauranten. To år etter stod bygget ferdig og med det fikk Oslo et av Europas fremste funkis-byggverk til glede for innbyggerne. Bygningen er i dag fredet og oppussingen er basert på tanken om å ta vare på det klassiske, men modernisert for en ny tid. I dag er det restauratør Bjørn Tore Furset som har skapt dette moderne huset med mye kunst på veggene og flotte skulpturer utenfor. Den nye Ekebergrestauranten består av flere spisesteder – her kan alle finne et rom de trives i! Sommerstid er det en praktfull uteservering med 250 sitteplasser og en fantastisk utsikt over fjorden og båtlivet. I caféen kan man spise småretter med tilhørende drikke. På glassverandaen i andre etasje serveres det mai–sept. gourmetmat. À la carte-restauranten i første etasje er det største spisestedet og har plass til 200 personer. Maten er en blanding av det moderne og klassiske og menyen bestemmes av råvarene. Du ønskes velkommen til et minneverdig besøk!

Lokaler

À la carte-rest. 200 pers., chambre séparée 14 pers., Store festsal 170 pers

Betingelser for NAF-medlemsrabatt

Rabatt oppnås for NAF-medlem samt én person i tillegg. Det gis ikke rabatt på noen typer drikkevarer. NAF-medlemsrabatten gjelder ved ledig kapasitet i restauranten på ønsket dato. Medlemskort skal fremvises ved ankomst

Prisnivå

3 retters dagens lunsj 295. 3 retters Chefs meny 420, 6 retters Chefs meny 580

Bordbestilling

Direkte til restauranten – oppgi medl.nr.

Annet

To flotte rom der gjester kan være mer privat. Chambre séparée med 14 plasser med utsikt over Oslo. Mezzaninen med inntil 30 plasser med begrenset utsikt

Parkering

P-plass

Kontaktinformasjon

Adresse Kongsveien 15
Telefonummer +47 23242300
Geokoordinat (WGS 84) 59.898855, 10.76072

Relevante lenker