NAF Reiseplanlegger

Arctic FjordCamp

Sted

Tilknyttet NAF Camp – begrepet som samordner campingbedrifter i Norge i NAF regi. Er du NAF-medlem får du rabatt ved overnatting her.

Arctic FjordCamp ligger i naturskjønne omgivelser, omgitt av flotte fjell og fantastisk fjordutsikt. Sentralt beliggende midt mellom Tromsø og Nordkapp, kan vi tilby en rolig atmosfære ved Burfjorden med de vakre Kvænangstindene som blikkfang. Campen har komfortable og rene lokaler, fri tilgang til dusj, wi-fi og varme fellesområder. Hyttene holder høy standard og er fullt utstyrt for ditt opphold. Tett på natur, fiske og dyreliv gir mange muligheter for aktiviteter og fotografering. Båt og fiskeutstyr er tilgjengelig for leie. I tillegg er niser, oter og havørn stadig synlig i strandsonen. Velg mellom tre grillområder for et godt måltid, eller for hygge på lyse sommerkvelder. Våre ansatte tilrettelegger oppholdet til gjestene på beste mulige måte. Her kan man enkelt parkere/leie hytte for en natt, eller for hele ferien. Velkommen!

Åpningstid: Helårsåpent.

Tilbud

Campingplass. 1 rom for utleie. 7 hytte(r) for utleie.

Kapasitet

Antall mål: 50. Antall campingenheter: 54. Antall el.-uttak: 20.

Fasiliteter

Gratis, trådløst nett. . Tømmemulighet for mobile tanker (Porta Potti).

Priser

Enhetspriser:

Betalingskort

Visa. American Express. Diners Club. MasterCard. Bank Aksept.

NAF-medlemsrabatt

Ved overnatting i telt, campingvogn, bobil etc. får du 10 % rabatt på de ordinære døgnprisene. NB! Rabatten gjelder ikke el.-avgift og sesongavtaler. Leier du hytte eller rom får du 5 % rabatt. Rabatten gjelder hele året, dog ikke på allerede rabatterte priser.

Kontaktinformasjon

Adresse Storeng
Telefonummer 974 73 239
Geokoordinat (WGS 84) 70.00875, 22.020366

Relevante lenker